Be yoU Go HIgh!

        Cei de la Samsung se avanta puternic in piata de IT&C prin pregatirea lansarii unui nou smartphone care, tinand cont de celelalte smartphon-uri, nu va fi o bijuterie tehnologica. Scopul celor de la Samsung este acela de a oferi publicului un device cu ecran mare la un pret foarte accesibil. Acest lucru insa, nu reprezinta pentru noul smartphone samsung o ajustare majora la calitate si performanta insa totusi ca si specificatii tehnice nu atinge nivelul Note II.

       Acest model se va adresa consumatorilor de pe pietele emergente care isi doresc un Samsung Note II dar nu si-l pot permite. Chiar daca functionalitatile acestuia nu vor fi cele ale unui Smasung Note II, acest device va fi asemanator, cel putin cu siguranta din punct de vedere al dimensiunilor.

          Ca tot v-am vorbit de noul model de smartphone Samsung fara a preciza cum se va numi, acesta va purta numele de Samsung Galaxy Grand. Prin acest model Smasung tinteste puternic si in targhetul de piata lowconsummer, care folosesc in general device-uri no-brand, oferindu-le un produs de brand adaptat capacitatii acestora de cumparare.

Avantaje: Procesorul este bun. Are 1.2GHZ dual core. Camera spate are 8MP cu filmare HD (1080 p) iar camera frontala are 2MP. Va fi disponibil si DUAL SIM si va rula cu sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean

Dezavantaje: Ecranul nu este HD, fara rezolutie inalta. Acesta suporta maxim 480×800 pixeli.

In rest asteptam din partea Samsung sa aflam data lansarii cat si pretul.
Mai jos se regaseste imaginea cu specificatiile tehnice preluata de pe Samsung Tomorrow

Bookmark and Share

Categories: Info IT, postari

Leave a Reply